27 Nisan 2013 Cumartesi

HANNA HI 4221 Masaüstü Ph Metre

HI 4221 ve kullanıcı arayüzü tamamen özelleştirilebilir ve çeşitli modlarında ölçüm gösterme yeteneğine sahiptir: GLP bilgi, grafik veya veri kaydı olan veya olmayan temel ölçüm.
Bu cihaz teklif çoklu dil desteği ve bağlamsal yardım özel bir Yardım tuşu aracılığıyla kullanılabilir. Net öğretici mesajları ve yönergeleri hızlı ve kolay ölçümler sağlamak ve kalibrasyonları düzgün yapılan tüm ölçüm ve kalibrasyon işlemleri ile kullanıcılara yol göstermek için ekran mevcuttur.
HANNA seçkin Kalibrasyon Check ™ teşhis sistemi kalibrasyon işlemi sırasında olası sorunları kullanıcıları uyararak doğru pH okumaları her zaman sağlar. Kalibrasyon Kontrol ™ sistemi kalibrasyon sırasında kirli veya hatalı pH elektrotları veya kirlenmiş pH tampon çözümler nedeniyle hatalı okumalar ortadan kaldırır. Kılavuzlu kalibrasyon işlemi tamamlandıktan sonra, elektrotun durum değerlendirilir ve bir gösterge genel pH elektrodu durumunun kullanıcıya bildiren gösterilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

1962 Yılında kurulan firmamız en uygun ödeme seçenekleri ile Laboratuvar cihazları ve Laboratuvar malzemeleri fiyatları satış yapmaktadır.