22 Nisan 2013 Pazartesi

HANNA HI 221 Masa üstü pH metre

Düzgün üretilen ve temiz tutulur bir pH elektrodu oldukça uzun bir süre için ölçüm bütünlüğünü koruyacaktır.

PH ölçümü yanlışlıklar için en yaygın nedeni bir kirli veya yanlış temizlenmiş elektrot. Bu kalibrasyon sırasında, cihaz elektrot temiz olduğunu varsayar ve kalibrasyon işlemi sırasında oluşturulan standardizasyon eğrisi bir sonraki kalibrasyon kadar geçerli bir referans kalacağını, çünkü dikkat etmek çok önemlidir.

Piyasada pH metre bugün yaklaşık 60 mV ofset sağlayacaktır. 0 mV sapma aslında pH elektrot gerçek özellikleri temsil eder, anormal değildir. Bu kirli bir elektrot kalibrasyon sonucu ise 0 mV sapma bir sorun haline gelir.

HANNA araçların HI 221 ve HI 223 pH elektrodunun özellikleri bir kalibrasyon diğerine karşılaştırmak. Sadece kirli sensörünün sonucu olabilir elektrot durumda büyük sapmaların olması durumunda, bu metre elektrot doğru kalibrasyon ve ölçüm öncesinde temizlenmesi gerekiyor kullanıcı uyarır.

HI 221, Havai 1131P doldurulabilir pH elektrodu (cam-gövde, BNC ve 1m kablosu ile Pin), HI 7669/2W paslanmaz çelik sıcaklık probu, Havai 76404 elektrot tutucu, pH 4 ve pH 7 tampon paketler ile birlikte verilir dolum çözüm, 12 elektrot Vdc güç adaptörü ve talimatlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

1962 Yılında kurulan firmamız en uygun ödeme seçenekleri ile Laboratuvar cihazları ve Laboratuvar malzemeleri fiyatları satış yapmaktadır.