28 Nisan 2013 Pazar

HANNA HI 2221 Masa Tip Ph metre

    HANNA HI 2221
  • pH Kalibrasyon Check ™
  • Ekranda elektrot durumu ve tepki süresi
  • Yedi standart tamponlar ile beş noktalı kalibrasyon için
  • Simgeler ile arıza uyarıları
  • Otomatik Sıcaklık Telafisi
  • GLP özellikleri
  • USB ile PC arayüzü
Uygun bir şekilde imal edilen ve muhafaza pH elektrodu, uzun bir süre için, ölçüm bütünlüğünü muhafaza edecektir. Yaş, yetersiz bakım ya da yanlış kullanım gibi birçok faktör bir sonucu olarak, zaman içinde herhangi bir elektrot bütünlüğünü kaybeder.
PH ölçümü yanlışlıklar için en yaygın nedeni bir kirli veya yanlış temizlenmiş elektrot. Kalibrasyon sırasında, cihaz elektrot temiz olduğundan ve kalibrasyon işlemi sırasında oluşturulan standardizasyon eğrisi bir sonraki kalibrasyon kadar geçerli bir referans kalacağını varsayar çünkü bu, dikkat etmek çok önemlidir.
Kirli elektrot veya yanlış kalibrasyon yaklaşım çözüm kirlenme tampon katkıda bulunabilir. Kirlenmiş bir tampon çözelti bu sadece referans olarak kabul edilir olması nedeniyle kalibrasyon esnasında önemli bir sorun ortaya çıkabilir.Oldukça kullanışlı bir yapısı vardır, hanna ph metreleri arasında en iyilerindendir.2013 yılında birçok alana laboratuvar cihazları satışı yapan firmamızdan bu ürünü temin edebilirsiniz.
 
HI 2.221 seçkin Kalibrasyon Kalibrasyon sırasında pH? Elektrotları ve tampon çözeltiler hem ™ teşhis edin sahip bir pH tezgah üstü metredir. Bu araç, bir kalibrasyon sonraki pH elektrodunun özelliklerini karşılaştırır. Elektrot durumda büyük sapmalar olması durumunda, bu elektrot düzgün bir kalibrasyon ve ölçüm öncesinde temizlenmesi gerektiğini uyarır.

0 yorum:

Yorum Gönder

1962 Yılında kurulan firmamız en uygun ödeme seçenekleri ile Laboratuvar cihazları ve Laboratuvar malzemeleri fiyatları satış yapmaktadır.